Piciu Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Witam, jak zdjąc selektor ognia z kałasza boyi? W innych konstrukcjach element trzymający selektor do gearboxa jest śrubą, tutaj nie wiem co to jest - jest gładkie, metalowe. Nie wiem czy to tylko osłonka na śrubę czy może pin. Jak to rozebrać żeby nie zniszczyć konstrukcji? Pozdrawiam, P. Quote Link to post Share on other sites
Diesel_Power Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Wszytko było, wszystko zależy od chęci znalezienia... KLIK Quote Link to post Share on other sites
Piciu Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Dzieki Quote Link to post Share on other sites
koqus Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Link nie działa. Proszę o zamieszczenie go jeszcze raz. Nie moge nigdzie dokładnie znaleść jak zdjąć selektor ognia żeby wyjąć GB Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Weź kombinerki i odkręć to "gładkie, metalowe coś". Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 i jeszcze polecam odkręcać przez cienką szmatkę bo z tego elementu bardzo łatwo odchodzi farba... przynajmniej u mnie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts