Mavie Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Czy ktoś ma jakiś patent na zamontowanie kolimatora na tej rączce z lunetą? Jakieś wycięcia po bokach na szerokość RIS? A może wywiercić otwory i przykręcić szynę montażową? Kto ma jakieś doświadczenie z takimi przeróbkami żeby się to mocno i pewnie trzymało? Tak, wiem, że można kupić taką rączkę z gotową szyną, ale zamiast 300 zł wolałbym wydać na tą modyfikację 30 zł. Edited March 17, 2009 by Mavie Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 z tego co pamietam to kolega pilnikiem potraktował chwyt transportowy w replice. wypiłował z duza dokładnością mozna powiedziec risa :) zajęło mu to 3 godziny i złamał 2 pilniki iglaki i wypił 6 piw ;p Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ło matko, jakie sposoby. :-F Wyjmujesz tubus z obudowy, wiercisz 2 dziury pod szynę RIS, przykręcasz szynę. Jak? Nie pamiętam, jest gdzieś na forum, a zresztą mając już wywiercone dziury przykręcenie jest już tylko formalnością. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 a on nie miał irsa i lubi sie meczyć i główkowac. w sumie gościu złamał spust w g36 ( nie wiem do tej pory jakim cudem :P ) wypiłował sobie nowy w aluminium :) Quote Link to post Share on other sites
Mavie Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 A może komuś udało wykorzystać mocowania do noktowizora jaki występuje w ostrym oryginale? Czy ktoś może ma koli do MP5 żeby przymierzyć? Takie jak to: http://www.allegro.pl/item580427179_kolima...y_warszawa.html Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Kombinujesz, chopie. Weno zrób to ładnie i jak należy, co by nie niszczyć giety wizualnie, bo to podchodzi pod grzech. Quote Link to post Share on other sites
Mavie Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Koniec końców dokupiłem montaż od MP5 (http://www.taiwangun.com/shop,show,184), trochę za wąski i nóżki odstają, ale trzyma się pewnie. Jak ktoś potrzebuje niższego to też takie są, ja chciałem mieć odsadzenie do przyłożenia się z koli w masce na twarzy. Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Zabiłeś Giete. Daj zdjęcie jak to wygląda. Też chcemy się pośmiać... BTW: Nie lepiej było założyć tego dolnego risa na górze? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts