Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Parametry:

Materiał: Metal + Wysokiej jakości Tworzywa sztuczne, z Metalu wykonane jest body, lufa zewnętrzna, magazynek, Szyna Ris, Elementy celownicze, Chwyt i wiele innych części. Z tworzyw wykonano: Kolbę, okładziny chwytu przedniego i chwyt pistoletowy.

Producent: WGC Shop w oparciu o części G&P - Karabin od zwykłego G&P różni się tylko tym, iż został złożony w firmie WGC, na podzespołach G&P, dzieki temu ustrzeżono się wielu niedociągnięć, które pojawiają się przy montażu zwykłych karabinów G&P, tj: Wzmocniono mocowanie kolby (nie chwieje się tak jak w zwykłym G&P), wzmocniono mocowanie lufy (również się nie chwieje jak w oryginale), przesmarowano całą replikę najlepszymi smarami.

W replice zastosowano wiele wzmocnionych części:

- wzmocniony gearbox v.II z metalowymi łożyskami

-wzmocniony poliwęglanowy tłok

-łożyskowana prowadnica sprężyny wykonana z metalu

-wzmocniona, stalowa głowica cylindra

-wzmocnione metalowe zębatki

-silnik G&P M120 High Speed Motor

-lufa precyzyjna 6,05mm

Wszystkie te części pozwalają na cieszenie się karabinkiem w walce w stanie "wprost z pudełka" bez potrzeby inwestowania w tuning.

Karabin ma moc około 370-380fps.

Precyzja wykonania, metalowy korpus, oraz odpowienio dobrana kolorystyka tworzyw sprawiają, że jest to w tej chwili jedna z najlepszych replik M4 na rynku.

Replika posiada na body oryginalne oznaczenia Colta, widoczne na fotografii.

Parametry techniczne:

Moc: 370-380fps

Gearbox: Wzmocniony v.II z łożyskami 7mm

Lufa: średnica: 6,05mm

Prowadnica sprężyny: Wzmocniona, łożyskowana, metalowa

Tłok: Wzmocniony, poliwęglanowy

Silnik: G&P M120 High Speed Motor

Długość: 690-772mm (opdowiednio ze złożoną i rozłożoną kolbą)

Waga: 3015g

Magazynek G&P 130 kulek mid-cap bez nakręcania.

Kolba: Składana, 6 stopni położenia

oto parametry broni.czy batka 9.6 nie zniszczy tej repliki???

Też mnie to ciekawi z tą batką,ale z tego co mi wiadomo i co wyczytałem G&P ma bardzo mocne flaki w stocku i 9,6V poprawi szybkostrzelność i nic tam nie klęknie,tylko nie wiem ile w tym prawdy że warto wsadzić układ mosfet dla jeszce lepszej poprawy

co do lufy ja w tej emce nic nie wymienialem ani nic nie dokupowalem;pp to była wersja z pudelka^^takze na wymiane lufy przyjdzie czas ; ] narazie sie zastanawiam co z ta batka bo w piatek jade sobioe kupic i nie wiem jaka: ) :???:

co sadzicie o Akumulator 9.6V 3000mAh Strike Systems

Edited by Berlin

Akumulator 9.6V 3000mAh Strike Systems

Cena: 145.00 zł

Dane akumulatora:

Wykonany z 8 ogniw NiMh

Napięcie 9,6V

Pojemność 3000mAh

Producent strike systems

Długość akumulatora 180mm

Średnica ogniwa 23mm

Wtyk duży

Pasuje do większości modeli ze stałą kolbą

Akumulator wykonany jest z 8 ogniw niklowo-wodorkowych firmy Strike Systems, które charakteryzuje brak efektu pamięciowego oraz zwiększona pojemność przy zachowaniu identycznych wymiarów. Akumulator zapewnia większą szybkostrzelność niż inne akumulatory np: sanyo. Pakiet zalecany do replik o mocniejszej sprężynie niż standardowa (przy sprężynie fabrycznej wzrasta szybkostrzelność). Pakiety akumulatorów polecamy przy tuningu replik, gdzie zwiększone jest zapotrzebowanie prądowe.

Do ładowania akumulatora zdecydowanie polecamy ładowarkę mikroprocesorową - zapewni odpowiednią żywotność ogniw

Co sądzicie o tej Batce??

Po przeczytaniu tego tematu, Tłok Stock G&P,juz sam nie wiem czy ta batka 9,6V to dobry pomysł do stockowego G&P ka, ale z koleji czytałem dość stary temat ,nie wiem czy mogę wkleić linka także tego nie robie i własciciel owej repliki wymienił glowice tłoka,bateria 9,6V i bodajże spężyna M140 ,precka ,gumka, reszta stock i chulało to

Także juz sam nie wiem,może w starszych replikach były lepsze podzespoły

Edited by mxsebek

rozmawiałem z właścicielem sklepu i batka nie zaszkodzi jeśli nie będą leciały dłuższe serie niż 3 sec. także wszytsko ok zobaczymy jak sie bedzie to sprawowalo....w sek pluke 19 kulek także serie będa wystarczające; ) Chodziło mi teraz o sama batke co o niej sadzicie ; )

Edited by Berlin
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...