AceSpades Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pozdrawiam wszystkich! Kieruję owe zapytanie do 'terenowców' gdyż na forum nic nie znalazłem, a NGT nie służy pomocą :???: Otóż zbieram się do zakupu pewnej ilości stuff sack'ów celem zabezpieczenia sprzętu przenoszonego w plecaku przed nasiąknięciem wodą, a także aby skompresować właśnie samo wyposażenie (mam tu na myśli głównie odzież) i mieć to wszystko jakoś sensownie pogrupowane wewnątrz. Kryteria jakimi się kieruję przy doborze to wytrzymałość, trwałość, jakość i w inne lanserskie słowa ;-) Cena stoi dalej. Czy mógłby mi ktoś doradzić? AceSpades! PS: optuję za mniejszymi pojemnościami (nie podam tu konkretnej wartości, ale na pewno nie poszukuję żadnych 50L) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Słyszałem dobre opinie o SealLine http://www.seallinegear.com/ Quote Link to post Share on other sites
AceSpades Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Serrrdecznie dziękuję. AceSpades! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts