Chomikos Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Witam. szukam średniego plecaka do kamizelki lbv .. problem polega na tym że ta kamizelka ma grube szelki, do tego zaraz pod nimi jest ładownica.. no a na ramieniu noszę radio.. więc plecak z szelkami raczej odpada.. i teraz problem bo nigdzie nie mogę znaleźć plecaka który np. ma odpinane szelki. Myślę nad zaczepieniem plecaka do szelek kamizelki, z tyłu są tam jakieś 4 uchwyty macie jakieś pomysły ? istnieje taki plecak ,co by się zgrał z kamizelką? Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Podczepianie plecaka pod kamizelkę to raczej zly pomysł. 1. Po pierwsze będzie to kiepsko siedzeć. 2. Jeżeli będziez chciał coś wyciągnąć, to będziesz musiał kogoś porposić lub rzucić cały ekwipunek. 3. Załózmy, że jestes pod ostrzałem imusisz rzucić plecak ktory utrudnia Ci poruszanie się i jak masz go rzucić? Wpadniesz w bagno lub zaklinujesz się w jakies dziurze i rzucając plecak pozbywasz się wszystkiego. Wybierz coś z prostymi i wąskim szelkami, wszak i tak pod nimi jest miękka kamizelka lub wybierz sobie jakiegos większego buttpacka i zminimalizuj dodatkowy zabierany w plecaku ekwipunek. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Wyrzuć radio z szelki. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Patrol Pack Molle I. tak to wygląda: Używałem długi czas, całkiem wygodne. A i na radio znajdzie się miejsce, choć też polecam je przenieść gdzieś indziej. Edited March 24, 2009 by noah Quote Link to post Share on other sites
Chomikos Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 ok. Wielkie Dzięki popatrzę pomacam i wybiorę. Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Zawsze możesz próbować z Combat Patrol Pack, pochodzi z tego samego systemu co LBV (IIFS) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts