dreedoo Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) witam> Mam pytanie jaką lufę precyzyjną możecie polecić do AK47 tactical od JG. Gumka jest już wymieniona na przeźroczystą Guardera , lufa chyba ma długość 455mm i co polecacie jeszcze wymienić aby go jeszcze poprawić? Edited March 23, 2009 by dreedoo Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Lufa to Systema, Guarder 455mm. Od Elementa, SRC i innych podobnych trzymaj się z daleka. Co do gumki to bym Ci polecił bardziej Systemkę, ale to Twój karabin. Do tego dystansery H [10PLN] a dają bardzo dużo. Wyraźnie poprawiają trajektorię lotu kulki. Ja ich używam w każdej replice. I do tego teflon fix. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Do tego dystansery H [10PLN] a dają bardzo dużo. Wyraźnie poprawiają trajektorię lotu kulki. Ja ich używam w każdej replice. Mówisz o tych dystanserach PJtowskich? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ja używam Deep Fire za 25PLN / 2szt. Ale PJ też mogą być. Na GF też są ale po 5.90 :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts