Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Mam problem , ponieważ moja replika strzela max na 15-20 m a jest to wina, źe HOP UP nie podkręca wo gule kulek. Podejżewam gumkę. Może się rozerwała albo co bo w BOYIAch te gumki nie grzeszą wytrzymałąsicią. I tu zaczyna się problem bo nie wiem jak dostać się do tej gumki jestem w tym zielony i chciałbym to sprawdzić jakoś. Może jakiś poradnik do tej repliki bo nie będe wysyłał do serwisu i placił za przesyłkę 25 zł .

Boshi pomyśl.. założyłeś "2" tematy praktycznie na ten sam temat :wink: :wink:

Czy naprawdę tego wątku nie mogłeś rozwinąć w tamtym temacie, tylko musisz robić burdel na forum. Czy to z czystej intencji do "Stats Buildingu" ?

Witam

Mam problem , ponieważ moja replika strzela max na 15-20 m a jest to wina, źe HOP UP nie podkręca wo gule kulek. Podejżewam gumkę. Może się rozerwała albo co bo w BOYIAch te gumki nie grzeszą wytrzymałąsicią. I tu zaczyna się problem bo nie wiem jak dostać się do tej gumki jestem w tym zielony i chciałbym to sprawdzić jakoś. Może jakiś poradnik do tej repliki bo nie będe wysyłał do serwisu i placił za przesyłkę 25 zł .

A po co wyjmować gb? Niech sobie siedzi, gdzie siedział. Wybij pina na środku karabinu ( bijesz z prawej strony, pin ma wyjść z lewej strony karabinu, wczęsniej zdejmij okładki chwytu , wyjmij wycior), zdejmij lufę zewn, rozkręć HU (dwa wkręty od góry+ zatrzask od dołu - taki plastikowy) i wyjmij lufę wraz z gumką. Jak gumka jest cała, pozostaje jeszcze raz załozyć ją na lufę i wsadzić z powrotem w komorę HU i dostać się do dystansera.Dystanser masz pod regulacją- też dwa wkręciki- jeden z tyłu komory...... Na 99% poszedł Ci dystanser.... Jak wsadzisz nowy, to patrząc w lufę pod swiatło (komora i lifa wewn. razem) będzie widać, czy regulacja działa, tzn. czy manipulowanie suwakiem HU ma wpływ na zmniejszenie się średnicy lufy...