aris2423 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Witam, mam pewien problem z replika: znajomemu zablokowaly sie kulki w lufie, wiec rozebralismy replike. Gdy ja rozbieralismy wyciagnelismy lufe wewnetrzna na jednym koncu byl taki kawalek czarnego plastiku i w tym miejscu bylo cos w rodzaju uszczelki ( tak jakby walec pusty w srodku) i ta wlasnie uszczelke kumpel stracil. Wedlug mnie w ta uszczelke wchodzila kulka, ale nie wiem jak profesjonalnie sie to nazywa i gdzie mozna cos takiego kupic. Za pomoc dziekuje Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Jaka to replika? Z Twojego opisu wynika że chodzi o gumkę Hop-Up ale mogę się mylić. Quote Link to post Share on other sites
aris2423 Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...MEGA-TANIO.html dokladnie to... i teraz kumpel nie moze nawet zaladowac kulka nie wchodzi Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Niestety dla kolegi jest to zwykła zabawka do której części zamienne nie są produkowane, i raczej nie znajdziecie takich części do kupienia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts