LD_cynik Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 O to, ze fboardpro dane z kosmosu podajesz, moze jestem stronniczy ale bardziej wierze w obiektywizm i pomiar rzeczy u Hargina. A w ogole to sie zaraz chyba wkurwie i caly watek wywale... Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Od Hargina skuteczny wynosi 40m z lekko podciągniętego, a ja podałem że 30-35 więc chyba za bardzo się nie jebłem ? Link to post Share on other sites
Hargin Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 bardzo osiolku - bo stockowy VSR ma marniutki zasieg skuteczny - przez to samo co bylo wadliwe w twoim przypadku - gumka ... jesli chodzi o VSR - gumke HopUp Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 bardzo osiolku - bo stockowy VSR ma marniutki zasieg skuteczny Ale chyba tylko pro sniper ma marniutki osiołeczku, looknij sobie w Twój link: The air brake system on the Pro sniper version is designed to dampen the strike of the piston onto the cylinder head. The downside to this is that it results in a slightly lower velocity compared to the real shock version, Jeżeli nie wierzysz z zasięg mojej wersji to przyjedź sobie postrzelać. Link to post Share on other sites
Hargin Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 przeciez koszmarny idioto masz napisane, ze delikatnie slabsza - samo wyciszenie tloka nie wplynie ci na zaiseg 10 m! Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Watek zamykam. Sorry, bluzgi osobiste niewskazane. Niewazne kto kogo bluzga i jak oczywiste ma ku temu powody, no nie wypada... Jak cos bedzie o VSR jeszcze to niech ktos inteligentny zalozy nowy topic i z sensem. Ten z czasem pojdzie na odstrzal. Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ja nie bluzgam nikogo... nie zniżam się do twojego poziomu Hargin. Link to post Share on other sites
Recommended Posts