AngusYoung Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Witam:) Chcialem wstawic lepsza sprezyne do mojego G3 sg1 firmy JG bron na stoku ma podobno 340 fpsow tu maly cytat od sprzedajacego(bron kupilem uzywana) "W tym karabinku jest nowa gumka systemy i jest uszczelniona komora hu wiec ma 370 fps" czy moge dac gumke do 400 fpsow ? i czy przy mocniejszej gumce nie rozklekocze mi sie body? :strach: Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Na FPS wpływa nie gumka a sprężyna . Quote Link to post Share on other sites
AngusYoung Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 Na FPS wpływa nie gumka a sprężyna . :???: Przperaszam chodzilo mi oczywiscie o sprezyne:) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Zależy ile masz kasy , możesz dać albo : 1-M120 guarder , przy otwieraniu GB dorzucił bym od razu prowadnicę łożyskowaną PJ i dyszę uszczelnioną CA 2-M110 guarder , do tego BU CA . Zestaw 2 droższy ale za to mniejsze obciążenia GB i większy ROF i właśnie ten bym radził Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts