Sebafox Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Hey mam zamiar zacząć i mam mały dylemat. Mianowicie chodzi mi o mundur, wstępnie miałem zamiar kupić go na wzór AT ale dowiedziałem się że na manewrach wymagane jest moro. I tu rodzi się pytanie... jedni mówią że trzeba mieć a drudzy że nie. Heh xD a co jeśli ja mam czarne bojówki, a mundur moro????? Dopuszczą mnie czy nie?? A i co z wymaganym wiekiem?? Czytałem że jeśli chce się wziąć udział w takich manewrach to trzeba mieć skończone 18 lat albo zgodę od rodziców (czego nie jestem pewien tak do końca). Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Pierwsze co to: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=23941 MY GOD... Po dwa na 90% manewrów nie jest wymagany jakiś kamuflaż(nie moro) a tym bardziej czarny strój. Oczywiście nie licząc scenariuszy z reko. Pomyśl jak wygląda czarny "chłop" w lesie a jak wygląda "chłop" zakamuflowany? Kup jakis kamyflaż typ DPM albo Flec a nie czarny "strój AT". Wiek 18. Od 16 z pisemną zgodą rodziców. Od tego czy Cię gdzieś dopuszczą zależy od organizatora/grupy/innych maniaków. Wszędzie jest na ogół inaczej. Quote Link to post Share on other sites
Sebafox Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 ok dzieki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts