Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pytanie odnosnie BDU desert camo

Recommended Posts

Witam

Takie pytanko mam, moze ciut glupie, moze nie.

Musze wreszcie kupic jakis mundur.... i teraz problem - czy kierowac sie wlasnym gustem, tym co mi sie podoba - czy praktycznoscia kamuflazu.

Mianowicie strasznie podoba mi sie desert camo - raczej tri color, niz six.

Czy w takich ciuszkach czlowiek w lesie lisciastym - trawie - swieci sie jak psu.... moszna :> czy nie wyglada to tak zle ? Wiem, ze kolory jasne, pustynne, szare, ale jest tez odrobina jasno zielonego...:)

No i nie wiem, woodland tez jest spoko, ale nie az tak. Holenderskie camo moge miec za 80 komplecik... ale tez to takie srednie...:)

Poradzcie cos...

Pozdrawiam

Ja miałem identyczny dylemat jak Ty. Wyjątkowo podobał mi się desert 3 colors. Ale potem popatrzyłem gdzie ja się strzelam - 90% moich strzelanek to teren zalesiony, dlatego stwierdziłem, że nie będe patrzył pod względem podoba mi się czy nie, tylko wziąć to co będzie się sprawdzało w warunkach jakich się strzelam - wybrałem BDU Woodland.

Mi sie TriColor bardzo podoba, ale chodze w nim po miescie, na strzelanki biore woodlanda. Jesli chodzi Ci o mundur tylko na strzelanki, to raczej wskazane beda zielenie (zakladajac ze strzelasz sie w lesie). Wg mnie bardzo dobrym kamuflazem jest niemiecki flecktarn. Duzo lepszy od amerykanskiego.