rafalek Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Siemka wszystkim, w ASG bawię się od niedawna,a jeśli chodzi o upgrade to jestem kompletnie zielony.Posiadam replikę SCAR'a firmy AGM, która sprawuje się bez zarzutów, jednak jej osiągi przestały mnie zadowalać. Niedługo będę miał do wydania 500+ zł, i tu możecie wkroczyć Wy.Co Waszym zdaniem mogę wymienić, aby polepszyć osiągi, chodzi mi tu głównie o zasięg, nie o moc (stockowo 410+ fps). Czekam na odpowiedzi, z góry dziękuję!! Link to post Share on other sites
seger Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) zasieg idize z moca :P włóz precke i dobrą gumke hopka i tyle. :) poprawi i skupienie i zasieg a pfs nie przybędzie. wydasz max 140-150zł reszta na kulki lub dobra baterię ( sanyo najlepiej ogniwa RC) albo browary :) Edited May 2, 2009 by seger Link to post Share on other sites
rafalek Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 To ewentualnie mógłbyś jakąś precke i hop up'a polecić? A z tą mocą to chodziło o to,że nie chce jakiś kosmicznych fps'ów, takie 450 nie zaszkodzi :uśmiech:. PS. na browary zawsze starczy kasy........ :-F Link to post Share on other sites
seger Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 zalezy gdzie sie strzelasz czy na budynkach czy tylko w lesie bo jeżeli budynki to nawet stock jest za mocny. precka systemy lub Deep Fire a gumka też systema. Link to post Share on other sites
Antol Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nie ten dział, zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts