tottek Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 mam pytanie odnośnie butów, które zołnierze mają w iraku... widziałem na zdięciach amerykańców< :?: seals :?: > w salomonach. mam pytanie czy jest tam dowolnośc co do wyboru butów? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Tam, czyli gdzie? Bo jeśli w oddziałach spec. to tak. Koniec tematu. Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted May 3, 2004 Author Report Share Posted May 3, 2004 dzięki Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 szaszlyk: Tam, czyli gdzie?bylo. w iraku - zrozumienie pytania sie klania Bo jeśli w oddziałach spec. to tak. Koniec tematu. to moze zamiast pisac jak kobieta po okresie - bys odpowiedzial koledze ja jego pytanie, badz wskazal jakies miejsce gdzie moze zasiegnac jezyka. pisanie BO TAK dla samego pisania jest bez sensu. tottek: przepraszam za szaszlyka. w GO SPORT widzialem ze 3 czy 4 modele salomonow ktore by sie nadawaly do uzycia na polu, przymierzalem polsportowe hi-tec ktore wcale nie ustepowaly salomonom. polecam wizyte i dobranie sobie buta do swojego stylu. seals na zdjeciu: jest to buty Merrell Chameleon Ventilator natomiast na tym zdjeciu (z ujecia Udaja i Kusaja ) posaiadaja salomony expert mid widac ze jest "pewna" dowolnosc - jednakze wiele rzeczy jest kupowanych we wlasnym zakresie (ukulary / gogle / rekawiczki / camebagi itdp.. polecam wyguglac raport dot przydatnosci sprzetu w warunkach wojny w piasku i - wiec w sprawie butow jak widziales cos na jednym zdjeciu nie znaczy ze wszyscy tego uzywaja. dla mnie to jest ODPOWIEDZ i KONIEC TEMATU Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 www.specwargear.com tam w dziale gear- footwear napewno znajdziesz cos o takich bucikach. Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted May 9, 2004 Author Report Share Posted May 9, 2004 dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts