siwaszek Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 (edited) Witam mam Berette dokładnie tą samą co w tytule sprawuje mi się świetnie a dokładniej sprawowała po pewnej strzelance wróciłem do domu i jak to zwykle wyjąłem maga wysunąłem zamek przeczyściłem i złożyłem z powrotem chciałem wystrzelać sylikon z lufy więc załadowałem maga przeładowałem ale właśnie nie do końca :( i tu jest właśnie problem . A mianowicie jak odciągam zamek to zostaje on w tylnym położeniu i muszę go sam nasuwać na prawidłową pozycję :( nie wiem co się stało rozkładałem ją kilkanaście razy i zawsze było ok mam nadzieję że mi pomożecie. POZDRAWIAM Edited May 16, 2009 by siwaszek Quote Link to post Share on other sites
Leo666 Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Witam!!! Sprawdź sprężynke, która dociąga zamek. Może coś sie z nią stało?? Pozdrowienia Leo 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts