Ajsquad Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 (edited) Mam cm.028. Uszczelniłem komore hop-upa i gb teflonem. Dokupiłem metalowe body z SRC. Zrobiłem blow-backa, przerobiłem też zamek aby odsuwał się tak jak w ostrym odpowiedniku. Bateria jest standardowa, lufa też(cymowska). GB ma ok 10 tyś kulek przebiegu, ostatnio go smarowałem i nie ma żadnych śladów zużycia. Silnik chodzi bez problemu. Karabin jest obdrapany(części metalowe), na imitacjach lekkie ryski. Prosze o pomoc, bo mam kupca na mojego cymiaka i nie wiem ile mam sobie zażyczyć za niego Edited May 28, 2009 by Ajsquad Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Z bb to zupełnie inna sprawa, może to jedyny egzemplarz CM.028 z BB. Ja wycenił bym go na jakieś 300-400zł. Quote Link to post Share on other sites
Ajsquad Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 Uwierz, jedyny :) Normalnie bym go nie sprzedawał, ale chciałbym mieć kałaszka full metal, a dokupywanie metalowych elementów do tego ak mija się z celem. Zaryzykuje i powiem gościowi 500zł, jak coś to upuszcze. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Nie ma za co, jestem ciekawy jak upchałeś BB. Quote Link to post Share on other sites
Ajsquad Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 Jak sprzedam i kupie nowego ak i też w nim zrobie BB to napisze co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts