Pikace Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Czy ktos wie, czy model real steel tej repliki TM istnieje w rzeczywistosci? Bo jakos nie moge przypasowac zadnego znanego konkretnego modelu do tej nazwy po pobierznym przejrzeniu dostepnych zrodel... Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Też mnie to ciekawi... jednak wydaje mi się, że TM nie ma licencji i wymyśliło sobie nazwę i już, dla mnie ta snajpa jest bardzo podobna do M40 lub skróconej wersji 700 remingtona. Wiele szczegułów jest prawie identycznych. Czekam na odpowiedź Remova. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Nie istnieje. Ten karabin to wymysł Tokyo Marui. Przynajmniej wersja G-Spec. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted May 9, 2004 Author Report Share Posted May 9, 2004 jednak wydaje mi się, że TM nie ma licencji Slyszalem, ze TM nie ma zadnych licencji na uzywanie trademarkow na jakimkolwiek produkowanym przez siebie typie broni i nie wiem dlaczego mieliby sie przejmowac akurat "licencjami" do snajperki??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts