HMB Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Mój problem wygląda tak: M733 firmy JG przestał strzelać w niewyjaśnionych okolicznościach... Strzelałem z niego w domu, poszedłem z nim do kolegi, a tam już niestety nie strzelał. Nie był narażony na żadne wstrząśnięcia albo upadki ;) Nie jest to wina baterii, bo jest naładowana w 100%. Ktoś wie co mu może dolegać? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
zlotybb Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 A sprawdzałeś bezpiecznik czy nie jest spalony ? Quote Link to post Share on other sites
HMB Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Nie, nie wiem jak to zrobić. Jestem całkowicie zielony w tych sprawach ;] Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 na kablu masz taką łódeczkę, otwierasz go i patrzysz czy bezpiecznik nie jest spalony. Quote Link to post Share on other sites
HMB Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Bezpiecznik jest ok, po prostu styki były ułożone nie tak :P Dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts