hilaran Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Witam, problem dotyczy Beretty z STTI z magiem z KJW. chciałem ją przesmarować a po złożeniu lata zbijak zaworu z gazem. Tak się to chyba nazywa. :] Beretta miała świetnego kopa i nie chce się z nią rozstawać. Jeżeli ktoś może mi pomóc, błagam. Napiszcie, może potrzeba jakiegoś zdjęcia, to zrobię i wrzucę. Próbowałem ja, próbował Smoke i nic. skończyły się pomysły. Jesteście ostatnią deską ratunku :] Quote Link to post Share on other sites
hilaran Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 udało mi sie załatwić sprawę zbijaka, już nie lata i strzela dość ładnie, nie syfonuje. Z tym, że blow back dalej działa jakby chciał a nie mógł. czasem pobiera następną kulkę czasem musze przeładowywać za każdym razem. Quote Link to post Share on other sites
zabolek17 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 udało mi sie załatwić sprawę zbijaka, już nie lata i strzela dość ładnie, nie syfonuje. Z tym, że blow back dalej działa jakby chciał a nie mógł. czasem pobiera następną kulkę czasem musze przeładowywać za każdym razem. opisz co zrobiles, foto plz najlepiej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts