kosmi Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Dobra, teraz ja mam problem, tylko trochę innej natury. Nie chciałem zakładać nowego wątku i śmieci forum dlatego tutaj zapytam. Chciałem samodzielnie wymienić zębatki w GB, trochę nasmarować całość ale (zabrzmi to trochę głupio) niestety nie umiem wyjąć gb z chwytu. Będzie ktoś tak miły i udzieli mi krótkiej instrukcji, bo nie chcę samemu na siłę próbować bo jeszcze coś urwę i będzie więcej szkód ja pożytku. Z góry dzięki i pozdrawiam. Edited July 20, 2009 by kosmi Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Odkręcasz śrubkę tą centralną na dole chwytu potem wybijasz pina gdzieś nad spustem jest dokładnie nie pamiętam bo dawno giety nie rozbierałem. :uśmiech: Edited July 20, 2009 by HUGO_HUGO Quote Link to post Share on other sites
kosmi Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Łaaa, i cała filozofia. Dzięki wielkie. ;] Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 selektor na auto a jak składasz to na safe :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts