Marek Kiljan Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Witam, zakupinem na gunsmokearmyshop.com zawieszenie tatyczne STANDARD 3 point / 1 point Sling. Niestety nie mam pojęcia jak założyć je do mojej m16. Czy mógłbym liczyć na jakąś pomoc? Quote Link to post Share on other sites
Walker86 Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Klamrą do przodu M16 zawieszenie tylne to z rzepem zakładamy tal aby jedno zakrywało stopkę kolby a drugie łapało jej obwód. And that's all folks :-F Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Tyle to i ja wiem, ale chodzi mi o dokładniejsze przedstawienie tego... Właściwie to tylko z tylnym zawieszeniem nie mogę się uporać Edited June 10, 2009 by Marek Kiljan Quote Link to post Share on other sites
mag Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Jeżeli to za mało to proponuję w google wpisać "3 point sling" i obejrzeć wyniki wyszukiwania dla obrazków ;) Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 Właściwie to chodzi mi o zamontowania tylnego trzymania, pas z condora jest inny niż ten z podanych zdjęć i nadal nie wiem co z czym się łączy... Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 To może pokaż nam co to za pas. To ułatwi sprawę. Bardzo. Quote Link to post Share on other sites
mag Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Chłopie kupiłeś na gunsmoke'u i tam masz nawet zdjęcie jak to ma wyglądać: (Zdjęcie ze sklepu Gunsmoke) Czyli tak jak Ci pokazałem na wcześniejszych zdjęciach. Pokombinuj trochę, bo prościej to się opisać już chyba nie da... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts