MrHK Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ma je już ktoś? Jak się sprawdzają? Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Tu coś jest o tych lufach : http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=35182&st=220 Quote Link to post Share on other sites
grimor Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Ja zakupiłem lufe Vanarasa 6.03 509mm do G36K JG i napewno strzela lepiej niż na stocku : ) Jednak dopiero ma przebieg ok. 800 kulek także ciężko mi coś więcej wywnioskować. Narazie nie było żadnej zacinki na kulkach Guardera 0.25g. Nie miałem też jej jak porównać z lufami innych producentów. Lufa jest bardzo ładnie wykonana, jednak ma troche większa średnicę zew. niż lufa stockowa i musiałem wywalić osłonkę lufy (tą pod chwytem) i zatrzask blokujący pierścień regulacji w komorze HU troche odstaje, ale bez większym problemów wszystko trzyma się kupy. Aha, trzeba kupować albo lufę tak aby nie wystawała bo nie mieści się w tłumik płomienia (ja ukrywałem ja w tłumiku od SF także nie mam problemu) Quote Link to post Share on other sites
FIFEK Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ma ktoś jeszcze jakieś opinie o tych lufach??? Quote Link to post Share on other sites
Damaioshin Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jest kilka stron na temat tych luf na podanym linku. Nie będe powtarzal swojej opini, powiem tylko ze za ta cene na pewno warto. Quote Link to post Share on other sites
grimor Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jak już pisałem nie mam porownania z innymi preckami, ale albo mi się trafiła felerna sztuka albo wszystkie są takie. W środku pozostaje biały nalot (kulki Guardera 0.25) i chrom w środku się wyciera. Skupienie jest nawet w porządku ale porównując moja G36 JG z stockowej AK-74(chyba P&J) innej osoby z teamu, mogę stwierdzić że AK strzela minimalnie celniej (jednak ma więcej FPS i to może sprawiać wrażenie że na krótszej odległości celność jest lepsza). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts