snajper elite Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) witam wszystkich którzy wiedzą coś o mp5sd6 witam mam problem z mp5sd6 z JG kupiłem ją używaną od kolesia który zamówił ją z gunfire niewiem co sie dzieje ale jak podłanczam baterje to prąd niedochodzi albo problem z silinikiem i kabelkami albo z baterią :wink: jeśli któś mo,że to prosze o pomoc Edited June 13, 2009 by snajper elite Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 1 .Sprawdz miernikiem czy obwod elektryczny jest zamkniety: a. jesli obwod jest zamkniety tj wskazuje jakas tam wartosc to jest ok b. jesli obwod nie wskazuje zadnej wartosc , to kabel jest uszkodzony / przerwany nalezy wymienic kabel lub wtyczki 2. Spawdz czy bezpiecznik nie jest spalony. a. jesli jest spalony, lub nie masz pewnosci czy jest spalony , to wymien go. Bezpiecznik w sklepie elektrycznym nie powinien kosztowac wiecej niz 5zl b. jesli jest ok, to go zostaw 3. Sprawdz czy blaszki selektora ognia nie sa wgniecione a. jesli sa wgniecione to naprostuj je b. jesli sa ok to zostaw je 4. Sprawdz na innej bateri czy silnik dziala a. jesli dziala silnik jest ok b. jesli silnik nie dziala to wymien silnik 5. Sprawdz baterie na innym aegu a. jesli strzela, bateria jest ok b. jesli nie to wymien baterie na nowa. Sformatuj ja jak w telefonie komorkowym i naladuj ponownie. Czynnosc powtorz ze 2-3 razy. 6. Jezeli nie wiesz jak to zrobic, daj komus do zrobienia kto ma pojecie jak to zrobic. Postaw mu piwo/a i bedzie git gitara :) Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Ma gwarancje? Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Moze naladuj baterie najpierw? Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) He he, chyba taki głupi nie jest :wink: Nawet gdyby batka była słaba to byłoby słychć. No chyba, że całkiem rozładowana rozładowarką. Może batka jest zepsuta? Sprawdź na innej czy replika działa. Edited June 13, 2009 by Lochu Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Nie wiem czy zauważyłeś ale jg to nie replika I klasy Snajper Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Nie wiem czy zauważyłeś ale jg to nie replika I klasy Snajper Dokładnie... w II powinieneś załorzyć Quote Link to post Share on other sites
snajper elite Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 po 1 dzięki za odpowiedż po 2 takk bateria była naładowana tylko że ładowała sie całą noc tj od 21:35 do 7:30 niewiem czy to jest ważny szczegół powinna sie ładować 6 godzin niewiem czy to nie uszkodziło repliki Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Co ma ładowanie bateri do uszkodzenia repliki :poddanie: Jak już wyżej osoby napisały, tak zrób. A napewno dobrze mówią ;-) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Co ma ładowanie bateri do uszkodzenia repliki :poddanie: Jak już wyżej osoby napisały, tak zrób. A napewno dobrze mówią ;-) sporo ,bo moze byc bateria zabita. zobacz na innej jezlei też nie dział wtedy szukaj problemu w replice. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ale z tego co wyczytałem z jego postu, to tylko jedno. Że ładowanie bateri może uszkodzić replikę. A no fakt jest taki, żę bateria może być padnięta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts