Qwertyuiop1 Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Ja nie mówię, że z użycia, tylko z pierwszej linii :icon_smile: Aczkolwiek mam album o Pustynnej Burzy i "Przywrócić nadzieję" autorstwa Pauskasa (chyba...) - SEALs używają M-14 z ręcznie rzeźbionym chwytem pionowym i Aimpointem 3000 :icon_smile: Edit: jak się poszuka, to wszystko się znajdzie :icon_smile: http://www.militaryp...th_M14.jpg.html Przepraszam, że przeszkadzam ale to m14 o którym mówicie to po prostu m14a1. (chciałem żeby ktoś kto nie wie jak ta m14-nastka się nazywa już wiedział) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nie ma to jak odkopać temacik po czterech latach, na dodatek pisząc kompletną bzdurę. Karabin na zdjęciu to standardowe M14 z dorobionym przez użytkownika chwytem przednim. M14A1 wygląda tak: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts