Kocur666 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Nie wie ktos moze gdzie mozna kupic gumke hop up do ingrama gazowego HFC ? Oraz czy jest ona taka sama jak ingrama KSC ? Jest oczywiscie bardzo niestandardowa wiec ciezko cokolwiek dopasowac ... moze od jakiejs innej gazowej repliki pasuje ? Quote Link to post Share on other sites
Brood Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Gumka W przeciągu miesiąca będę wraz ze znajomymi zamwaił z tego sklepu. Jeśli będzie ci się chciało zaczekać możesz z nami podzielić koszty transportu itd itp. (Z ehobbyasia.com wyszło nas 60 dolarów na 7 osob, oczywiście z racji tego że to tylko mała gumeczka możemy proporcjonalnie zmniejszyć twoje koszty, chyba że jeszcze cię coś zainteresuje). Paczka doszłaby do nas i ja odesłałbym ci gumkę. Szczegóły możemy dogadać na PW. Sam kupiłem sobie Ingrama , co prawda well, ale napewno mam tez już kilka spostrzeżeń co do niego i akcesoriów:) Może przy okazji zrobiłbyś pare zdjęć jak dokopujesz się do komory hop-up? Jeśli ci po drodze:) Edited July 28, 2009 by Brood Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Gdyby kogokolwiek interesowalo - gumka od VSR idealnie pasuje. Kupilem, przetestowalem, dziala. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts