progamerkacu Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Witam. Na ostatnim spotkaniu na początku replika chodziła dobrze.Po pewnym czasie gdy po prostu chciałem strzelić nagle zero reakcji ze strony repliki.Słychać tylko jak silnik zaskakuje ale dalej nic.Sprawdzałem replikę na różnych akumulatorach i zawsze jest tak samo.Po odkręceniu silnika i podłączeniu silnik się kreci i wszystko jest OK.Lecz gdy włożę go do raczki i dokręcę to tak jakby coś blokowało zębatki.Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić.Na replikę mam gwarancję jakby coś lecz może jest to coś błahego i nie będę musiał odsyłać repliki do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
Biker Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Tłok pewnie się zablokował w tylnym położeniu. Na batkach o jakim napięciu sprawdzałeś??? 8,4v? Jeśli tak to spróbuj na 9,6 powinno ruszyć. Na strzelance pewnie po prostu batka ci już padła i nie była w stanie uciągnąć tłoka aby wykonał pełny cykl. Quote Link to post Share on other sites
progamerkacu Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 ja mam batke Firefox 8,4v i miałem bardzo wysoki ROF wiec raczej tłok sie nie zablokował Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Mam to samo, tyle, że w Giecie JG. Sprawdź styki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts