Bober19944 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Mam pytanie:Czy jest możliwość zamontowania szyny RIS w mossberg 590? Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Tak. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Bober19944 Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 wie ktoś może gdzie taką szyne można zakupić żeby pasowała? Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Jak ci się chce wiercić korpus to każda szyna, ale dedykowanej do tej repliki nie ma (z tego co wiem). Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Możesz przykleić np. na supergluta. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Edited July 7, 2009 by grzechotnik Link to post Share on other sites
Bober19944 Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Wielkie dzięki za podpowiedż Link to post Share on other sites
human Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Jest sposób: 1. Kup jakąś szynę R.I.S. 2. Odkręć osłonę body (taki kawał plastiku). 3. wywierć w body u góry na samym środku układu celowniczego dwie dziury, ale tak żeby "nakładały" się na wejścia od szyny R.I.S. 4. Włóż w wykonane dziury śruby o odpowiednim przekroju. 5. Nałóż Ris'a. 6. Przykręć czymś od góry. Nie wykonałem tego sam, tylko tak bym to zrobił. Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Sory ,że odgrzewam :P http://img64.imageshack.us/img64/6898/1001303f.jpg Mój mosiek (od AGM, ruchome okno wylotowe sam zrobiłem) z szyną boczną od G36 (jakiś plastik fantastik za stówkę) przyklejoną silikonem na gorąco :P Weszła tam, jakby była robiona na wymiar, nie trzeba był niczego dopasowywać P.S. Dzięki temu zdjęciu widzę ,że chyba wypadałoby przetrzeć troszkę swoje giwerki xD Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Sory ,że odgrzewam :P http://img64.imageshack.us/img64/6898/1001303f.jpg Mój mosiek (od AGM, ruchome okno wylotowe sam zrobiłem) z szyną boczną od G36 (jakiś plastik fantastik za stówkę) przyklejoną silikonem na gorąco :P Weszła tam, jakby była robiona na wymiar, nie trzeba był niczego dopasowywać P.S. Dzięki temu zdjęciu widzę ,że chyba wypadałoby przetrzeć troszkę swoje giwerki xD Sorry, że może trochę głupio się zapytam ale gdzie masz regulacje Hop-Siupa ?? Z tym przetarciem to będzie grubsza sprawa to będzie ogarnięcie repliki, a nie przetarcie. Pozdrawiam...:D, Patryklen12 Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Naciągam sprężynę i wtedy okno wylotowe jest całkiem otwarte - jakimś cienkim czy śrubokrętem ,czy drucikiem przesuwam to do regulacji :P Moja repliczka tak, jak sobie leży ,to jest ładna i czyściutka ,ale teraz jak zrobiłem zdjęcie z mocnym flashem światłem to widzę xD Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Naciągam sprężynę i wtedy okno wylotowe jest całkiem otwarte - jakimś cienkim czy śrubokrętem ,czy drucikiem przesuwam to do regulacji :P Moja repliczka tak, jak sobie leży ,to jest ładna i czyściutka ,ale teraz jak zrobiłem zdjęcie z mocnym flashem światłem to widzę xD No przydało by ją trochi ogarnąć, bo wygląda jak złom, za przeproszeniem. Pozdrawiam...:D Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Spoko xD Link to post Share on other sites
Recommended Posts