nuru80 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Ten się nie myli to nic nie robi. Pomysł imprezy bardzo mi się spodobał. Dlatego liczę, że mimo wszystkich problemów, spróbujecie za jakiś czas doprowadzić sprawę do końca. Jestem pewien że zlot będzie udany. Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Witam. Tak, nie rezygnujemy ze scenariusza ani pomysłów jakie pragnęliśmy zrealizować podczas zlotu. Następnym razem, będziemy wiedzieli już jak i kiedy się do tego zabrać najlepiej, bo prawda taka, że informacja o zlocie powinna być zamieszczona na początku czerwca i już wtedy powinniśmy szukać ludzi. Myślę, że w przyszłym roku, właśnie w czerwcu mniej więcej, spróbujemy ponownie, tym razem zabierzemy się do tego dużo lepiej. Jak pisał Barszcz, najwięcej na tym my straciliśmy, bo i ostatnie tygodnie wakacji + kilka dni we wrześniu, podczas których dzień w dzień pracowaliśmy na terenie zlotu, i połowę ludzi z ekipy (to może być akurat dobra strona, wiemy teraz na kim możemy całkowicie polegać, a kto nie wart jest zaufania), i na koniec zaliczyliśmy fallstart podczas pierwszej imprezy przez nas organizowanej z powodu braku uczestników. No cóż, nic więcej zrobić nie możemy, jak odesłać pieniądze, jeszcze raz przeprosić wszystkich i zapewnić, że razem z SFSem i JS2029 wynagrodzimy to wam w przyszłym roku imprezą, jakiej w Polsce brakowało. Na pewno nie odpuścimy, osobiście ręczę za to głową. Pozdrawiam serdecznie, dr_wisla Link to post Share on other sites
Barszcz Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Dokładnie tak, jak pisze Wisła: nie rezygnujemy z pomysłu realizacji imprezy, ale tym razem trzeba się będzie zabrać w pełni profesjonalnie. Co do przelewów - dzisiaj dokonałem 7 z wszystkich 8 wpłat. Ósmej nie udało mi się zrobić dzisiaj, ale to tylko i wyłącznie z powodu limitu dziennego, tak więc szanowny kolega R.M.P. z Krakowa (nie podaję danych osobistych, bo może sobie tego nie życzyć, a na pewno będzie wiedział o kogo chodzi; wpłaciłeś 60zł) jest proszony o cierpliwość. Celowo wybrałem krakusa, bo w razie wojny jesteśmy się w stanie spotkać gdzieś w mieście (jeżeli pieniędzy potrzebujesz na dzisiaj) i pominąć przelew. Proszę o potwierdzenie czy pieniądze dotarły na konta (do poniedziałku, jak już wcześniej pisałem). Jeżeli dotarły proszę o krótkie ,,ok, wszystko w porządku" jeżeli nie, piszcie, że pojawił się problem, a skontaktuję się z Wami na PW podając numer telefonu. Link to post Share on other sites
Sledziu_w Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Nie ma sie co martwić chłopaki - jak nie w tym roku to w następnym. W każdym razie możecie na mnie liczyć jako członka bojówek ;] Link to post Share on other sites
GKbaca Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Szkoda szkoda, scenariusz i zasady bardzo mi się spodobały, nic za rok jestem gotowy do walki ;) Link to post Share on other sites
Barszcz Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Nie dostaję żadnych wiadomości odnośnie przelewów, więc chyba wszystko poszło dobrze. Mimo wszystko proszę, żeby każdy się upewnił czy pieniądze doszły (im szybciej będziemy mieć to z głowy tym lepiej). Link to post Share on other sites
Recommended Posts