yonikers Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Witam! Szukałem troche na forum i takiego tematu nie znalazłem choć były wypowiedzi co do tegoo problemu nie znalazłem rozwiązania.A wiec gdy jakieś 3 tygodnie temu dotarła do mnie beretka strzelala git ale coś się porobiło.A mianowicie przy ładowaniu tłok podchodzi do góry przez co żle się ładuje(strasznie tnie przy naciąganiu)I w dodatku nie moge załadowac na full maga bo mi kulki wyskakuja po pare i sie muli.Poniżej link do zdjęcia tłoka: http://img407.imageshack.us/i/tok.jpg/ Mam nadzieje ,że zdjęcie wystarczy bo robione komórką i z dużym przyblizeniem ;p Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Nie mam dobrych wieści, to standardowa usterka tego modelu. Tłok jest przytrzymywany (na swoim miejscu) w zamku drobnymi wypustkami. Niestety, często wyłamują się. Dlatego podczas przeładowania tłok wysuwa się do góry, co w efekcie uniemożliwia przeładowanie. Jedyna rada to przytrzymać (ścisnąć) zamek tak aby tłok się nie wysuwał. Próbowałem to naprawić w mojej, przyklejając wewnątrz zamka metalowe prowadnice. Fail - po jakimś czasie odpadły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts