PieTrzaK Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Witam Mam mały problem. Posiałem gdzieś jedną ze śrubek mocujących fasunek do skorupy hełmu. Oczywiście wypadałoby coś tam wkręcić żeby wyglądało z sensem - i tutaj rodzą się pytania do forumowiczów: 1) Czy ktoś wie gdzie można dostać śrubkę od oryginału lub jakiejś kopii MICHa? Pomijam Gunsmoke'a wiem że tam ma zestaw 4 oryginalnych za 85 zeta. 2) Czy ktoś ma pomysł jaka śrubka może być w miarę sensownie wyglądającym zamiennikiem? Nie chodzi mi o odpowiedź że najlepiej aby miała podobny kształt - bo oczywiście najlepiej aby była identyczna, ale może ktoś wie do czego są wykorzystywane śruby o właśnie takim kształcie i wielkości i w jakiej kategorii śrubek tego w ogóle można szukać? Pozwiedzam jutro sklepy ze śrubkami w okolicy i będe kontynuował przygodę z niezmierzonym światem Google'a ale może ktoś mnie na coś nakieruje i będzie mi dużo łatwiej znaleźć to czego szukam. Edited August 30, 2009 by PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Miałem taki sam problem jak ty i poszedłem do garażu i znalazłem jedną srubę z nakrętka która miała niemal identyczna główkę jak ta od MICHa. Jedyny mankament był taki, że była koloru złotego i na krzyżaka zamiast płaski srubokret ale po potraktowaniu sprayem, nie rzucalo sie to w oczy Ale w sklepie sądze ze bez problemu dostaniesz zamiennik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts