PiterTKD Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Witam, mam dziwny problem z M4. Mianowicie magazynek nie podaje kulek do komory. Po pochyleniu broni o jakieś 20º w lewo i działa. Kulki lecą jedna za drugą. Jednak po ustawieniu emki całkowicie pionowo wyleci najwyżej jedna kulka, po czym słychać już tylko "suche strzały". Nie wiem, co może być przyczyną tego, proszę o pomoc :poddanie: P.S. Ostatnio rozbierałem GB w celu przełożenia kabli z foregripu do kolby. W magu nic nie grzebałem. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ostatnio w emce kolegi coś takiego było. Sprawdź komorę hop-up, bo w przypadku tego kolegi, tam tkwił problem. Dla porządku dodam, że rzecz się działa w M16 JG JG6607 bodajże. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted September 1, 2009 Author Report Share Posted September 1, 2009 Ona ma komorę jedno, czy dwuczęściową? Ja mam dwu w M4 SRC. A kumpel sprawdzał jeszcze z komorą od JG. To samo. Chyba, że problem tkwi w dolnej części. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted September 1, 2009 Author Report Share Posted September 1, 2009 Ok, problem rozwiązany. Zamieniłem dolną komorę na JG. Może przy tamtej za słabo dokręciłem śrubki, bo wcześniej podawała... Dzięki za pomoc:D Do zamknięcia lub usunięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts