krzysiek1594 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 ten temat pisze z ramienia kuzyna, który zakupił mp001 (odradzałem) i chciałby go troche podkręcić, w okolicy mieszka tokarz i kuzyn chciałby się dowiedzieć jakie częsci można dać do zrobienia tokarzowi żeby podkręcić moc, tokarz ma mase narzędzi, chodzi tylko o to jakie elementy da się przetuningować Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Przede wszystkim te okrągłe:) Prowadnice i tłok, jak ma sporo kasy to może dać cylinder i głowice cylindra. Tylko nie wiem jak chce je przetuningować?? Do tej pory myślałem, że tuning polega na wymianie części, a nie ich modyfikowaniu... Quote Link to post Share on other sites
kkazikk Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Tu chyba nie o to chodzi. On chyba po prostu chce włożyć nowe części. Jeżeli replika ma rozkręcalny cylinder (choć z tego co wiem to już w tedy nie jest mp001) to podpowiedzi i rysunków szukaj w odpowiednim temacie o VSR w replikach wyborowych. Jeżeli chodzi o niektóre części to mogę trochę pomóc, więc jak coś to niech kuzyn pisze do mnie na gg. Quote Link to post Share on other sites
Mila Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Mam tą broń, jeśli mógłbyś napisać jakiej firmy kupić części do tej broni to byłbym wdzięczny 8) Quote Link to post Share on other sites
david11 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Jeżeli to SharpShooter to praktycznie wszystko z Tokyo Marui VSR10 pasuje. Tylko jak lufę chcesz wymienić to trzeba się trochę narobić (trzeba zrobić w niej takie wycięcie, ogólnie trochę zabawy). Quote Link to post Share on other sites
Mila Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 To będzie drogi interes w takim razie... Z lufą to wiem bo czytałem o tym... Co zrobić będzie trzeba trochę kasy wydać ;] Dzięki ;] Quote Link to post Share on other sites
david11 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Imo polecam wpierw wymienić właśnie lufe i gumkę "hop siup" :D. Ponoć dużo to daje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts