daveid Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Co się bardziej opłaca wymienić okablowanie w replice mojej mp5 czy kupić nową replike? W mojej replice jest wymieniony szkielet gearbox,sprężyna na m120,zębatki na super torque up,oraz został wymeinuony tłok na metalowy wszystkie produkty z firmy systema. Quote Link to post Share on other sites
Don Drzewuu Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Od dwóch dni nie dostałeś odpowiedzi? Podpowiem Ci: zabiłeś wszystkich tym pytaniem :-F Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 matko... czy to kpiny czy serio pytasz ? bo proste ze wymienic kable a nie na inna giwerę. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Hehe, no pytanko powala, ale pewnie kolega chcę wymienić okablowanie na Systema uber mosfet gate allegro za 300PLN, więc lepiej się upewnić ;) Kolego, weź się przejedź do sklepu modelarskiego i zakup sobie 1-2 metrów kabla modelarskiego w sylikonowej oprawie 1-1,5mm^2 i ciesz się życiem ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts