kfercik Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Witam, mam zamiar do swojego g36 dokupić i wymienić lufę precyzyjną. Teraz nie wiem, czy kupić taką samą (247 mm) czy dłuższą (357 mm) i przykamuflować ją na przykład tłumikiem płonienia. I teraz pytania: 1. Da coś dłuższa lufa? 2. Polećcie tłumik, który ukryje ponad 10 cm lufy. 3. Preclufa poprawia tylko skupienie? Oczywiście przy okazji wymiany lufy, wymienię również gumkę :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Dłuższa lufa da Ci większe skupienie pocisków, lekko zwiększy zasięg. Tłumik, to silesia-factory. http://www.silesia-factory.pl/tlumiki-dzwi...6981ece49cf12e2 Gumka Systemy, ew. Deep Fire, lufa Systemy, Guarder, Deep Fire. Pozdrawiam serdecznie, grzecohtnik Quote Link to post Share on other sites
habib Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Tak, tylko do giety lepiej jakiś tłumik QD montować, bo za każdym wyciągnięciem baterii, trzeba go zdejmować, a gwint nie dosyć, że jest lekko mniejszy niż 14mm, to jeszcze jest z shitmetalu. Z długą lufencją tracisz zaletę tej giety, czyli kompaktowość ale to twoja decyzja. Ja bym na twoim miejscu wziął krótszą lufe, gumę systemy i dystanser H i będzie latać prosto (po dobrym złożeniu w całość :)) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 gwint ma 13,5mm :) własnie tkai nietypowy jest. albo teflon albo specjalny tłumiczek :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts