zia Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Grywa w to jeszcze ktoś ? Jeszcze beta, 500 mb instalka, full wersja ma także być free. Bardzo prosty i wciągający shooter w mangowej oprawie. Żadnego realizmu czy współczesnych taktyk ( co nie oznacza, że nie zastosowane sie w walce nawet tu nie sprawdzają ;) ), czyli salta z dwoma automatami w wykonaniu dziewuszek w długich sukniach. Jakoś nie mogę się oderwać. Jako newbie chętnie się czegoś nauczę od wyjadaczy jeśli są tu takowi. http://s4.en.alaplaya.net/ Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Hmm... Jakkolwiek wszelkie rodzaje rozrywki sieciowej są mi obce, to ten opis mnie zaintrygował, bo lubię mangowe klimaty. Aż sobie ściągnę i zobaczę o co w tym chodzi. :) Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Szybko się nudzi. Nowy mod jest do dupy. W shopie o ile pamiętam można kupić lepszą broń... ogólnie średnio ,jak dla mnie gierka na tydzień ,dwa. Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ściągnąłem, pograłem, skończyłem. Klimat jak dla mnie b. fajny, ale kiedy już człowiek się przyzwyczai, to gra nie czaruje. Dość prosta internetowa strzelanko-łupanka w ciekawym "settingu". Osobiście wolę zagrać w stare, dobre ONI. No, ale jak już mówiłem, multi to niekoniecznie moja działka. No i możliwości ruchowe postaci są dość ograniczone, spodziwałem się czegoś bardziej efektownego ( znowu odsyłam do ONI ). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts