wiewior05 Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Witam mam dość nietypowy problem z PeJotem M4(430fps bat.-9,6 firefox) : Podłączam baterie,naciskam spust i kulki lecą nieco bliżej niż zwykle i szybkostrzelność też wyraźnie spadła... do tego czuć jakiś dziwny zapach coś jak zapach kalafonii/rdzy/spalenizny wydawało mi się, że to z chwytu i zdemontowałem go- okazało się,że zębatka silnikowa spadła z osi silnika lecz bez blokującego ją imbusa - możliwe aby nie zamontowali jej w sklepie? zdarzyło się komuś coś podobnego? możę rozparcelować też GB by mieć pewność,że nic tam nie zepsuje owy imbus? dodam,że silnik normalnie kręci się podpięty pod aku a bateria ma napiecie mierzone pod obciążeniem to 9,9V Pomocy! :cry: Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted October 2, 2009 Author Report Share Posted October 2, 2009 Jak się okazało kabel przy ogniwie jest naderwany..co powodowało mniejszy rof ale złożyłem 'puzzle' bez imbusa w zębatce i działa:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts