arekasg Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Witam, mam replikę m4 a1 s-system II gen. PJ od wczoraj, dziś przeszła swój chrzest bojowy, sprawowała się świetnie, w pewnym momencie padł mi akumulator, pomyślałem że to nic nadzwyczajnego, ale po podłączeniu innej batki, dalej grobowa cisza :strach: . Czy ktoś już miał tan problem? Jeśli gdzieś jest już taki temat, proszę o zamknięcie tego tematu i podanie linku do tego drugiego. Niestety szukając ja nic nie znalazłem... Quote Link to post Share on other sites
Then Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Styki ześlizgnęły się z silnika/bezpiecznik spełnił swoją rolę/przebicie na kablach/silnik poszedł się paść, jeśi silnik wydaje odgłosy naciągania to zaciął ci się tłok w tylnym położeniu (u mnie przyczyną tego był pęknięty szkielet gb), ewentualnie masz za mocno przykręconą śrubę silnikową, ale jeśli strzelał, a nie kręciłeś to to ostatnie raczej odpada. Edited October 3, 2009 by czlowiek6 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts