Brymer Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 http://www.camo.civ.pl/FILM_ZLOT/clip.zip całkiem przyzwoity filmik z Camo Rally 2004. Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Bardzo mi się takie filmiki podobają, zwłaszcza kiedy leci na nich moja ulubiona muza :twisted: . IMHO ten filmik był lepszy od tego ostatniego co stworzyły Wilki na tym moście. *powtórze jeszcze raz: I M H O. Link to post Share on other sites
Frugo Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 no no calkiem calkiem , spodziewalem sie czegos gorszego :-) mam nadzieje ze nastepny z nastepnej edycji bedzie tak samo dobry :-) a moze lepszy?? Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 no no owszem:) ps dzięki za link na gg frugo Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Uuuu niezly filmik, podoba mi sie, wreszci filmik z kamera w srodku akcji a nie "z pozycji snajpera" :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts