Adenazyno Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 (edited) Witam. Ową replikę (KSC baretta) kupiłem dość niedawno (maksymalnie 2 tyg. temu). Wczoraj normalne strzelanie 2 magi na 1 ładowaniu (mniej więcej co 2 dni). Dzisiaj (temperatura i Bóg wie co takie same jak każdego dnia) ładowanie gazem (UltraAir), strzał pierwszy, drugi ... i na czwartym się zatrzymało. Próbowałem załadować/strzelać jeszcze kilkakrotnie - bez rezultatów. Czytałem, że w gazówkach jest problem z tak zwanym loading nozzle, chociaż nic nie robiłem co mogło spowodować taką usterkę. Dopowiem jeszcze, że dziś dramat rozpoczął się od ustawienia hopup. Przed tym jeszcze strzelał normalnie. Mam nadzieję, że mi troszkę pomożecie, przynajmniej zrozumieć co jest powodem usterki. Replika jest na gwarancji, jutro będę rozmawiał z serwisantem. Pozdrawiam. Edited November 5, 2009 by Adenazyno Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts