leeon1981 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Witam. mam pytanko bo za bardzo nie wiem gdzie popełniłem błąd a jestem początkującym. A mianowicie: wymieniłem gumkę hop up na czarną systemy i komorę na komorę KA. Zrobiłem to w m4a1 firmy boyi. Podczas prób karabin nie strzela a pluje kulkami. Nie wiem o co chodzi, czy gumka musi sie lekko wyrobić czy co? Prszę o pomoc jak można. pozdrawiam!!! Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Dystanser mogłeś zgubić. Taki mały pierdolnik, co jest razem z gumką. Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Jak pluje to pewnie gumkę źle założyłeś i hamuje klasy. Quote Link to post Share on other sites
leeon1981 Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Dystanser mogłeś zgubić. Taki mały pierdolnik, co jest razem z gumką. nie dystanser napewno jest. wyglada tak jakby kulki byly hamowane. mają jakaś tam rotacje(podkrecenie) ale lataja bardzo blisko. moze musi sie gumka rozruszac Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Raczej nie, zakładałem dwie systemy, ale każda musiała się rozruszać przez jakieś 10 kulek, po każdej był zasięg 10 m większy aż do normalnego. EDIT: może ci się kołnierz zawinął, rozłóż, złóż i zobacz czy jest to samo. Ewentualnie za duży dystanser, jaki masz? Edited November 11, 2009 by Dizzy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts