Tymbark Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Witam , czy ktoś mógłby mi więcej powiedzieć o tej torbie na odzysk ? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=192 Nie chce zwykłego worka gdyż nie za bardzo lubię z nim biegać a miwo-wska Torba zsuwa mi się strasznie z nogi , nawet jeżeli jest zapięta na najmniejszy obwód. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ale zauważ ze jest nie dostepna ;P kolega kupił taką w cb i mówiłze może być szału nie ma troszke sie lsizga ale jak popoprawia sie paski jest ok ;) włożysz do środka magi jako ładownicę i zostanie jeszcze troche miejsca jako dump pouch ale ten molle na zew to nie wiem do czego i po co ... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ten molle na zew to nie wiem do czego i po co ... No jak to do czego i po co? Do doczepiania ładownic :mrgreen: :wink: Magi do krótkiej, flashbangi, granaty, smoke, lightsticki etc etc co może się przydać w mout i cqb bo do lasu średnio się taka torba nadaje. Używałem udowej od NFM i mimo, że się trzymała ładnie to przy bieganiu magi w niej latały co wkurzało, a przy kucaniu torba ułożona jest w poziomie więc otwór masz od boku a nie od góry. Poza tym wg mnie ta to shit bo nawet otwór nie jest zabezpieczony np kawałkami gumek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts