Doktor P Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Witam. Chciałem zapytać jaką sprężynę wstawić do karabinu sprężynowego którego nazwa jest w tytule. Słyszałem że podobno wejdzie tam m 150 ale rozmówca nie dałby sobie ręki za to uciąć. mocniejszej nie ma co montować bo się rozwali wszystko. jaką sprężyne wstawić żeby to chodziło względnie bezawaryjnie i jaka wogóle tam wejdzie? please napiszcie jak coś wiecie Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 karabinek sprezynowy z plastiku i m150 ? peknie zaraz :) nie wiem czy to m120 wytrzyma :) Quote Link to post Share on other sites
Doktor P Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 z abs jest tylko kolba.w środku wszystko metalowe. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 wrzuć m130 i ciesz sie spoko zasięgiem i niezła bezawaryjnością. tylko ze każdy z repliką full auto cie zatłucze podczas walki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts