adam1981 Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Cześć, czy ktoś orientuje się jak jest z serwerami do gry rainbow six: vegas 2, czy jest jeszcze sporo ludzi? Quote Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Ja mam RSV2 i serwery sa zawsze czynne, o kazdej poze dnia i nocy. A ogÓlnie graczy jest ponad 100 tysiecy. Gram czesto w ta gre ale mam uzywany cd key i czesto mnie wywala. Cd key kosztuje 15zl. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Po zmianie systemu skasowały mi się save i ciężko odrobić to co się miało. Mam czasem problemy z zalogowaniem ale ogólnie to widać, że serwery stoją. Ta gra ma wiele rzeczy o które wciąż postulują community innych tytułów. Ale najfajniej nie gra mi się w typowy deathmatch tylko w polowanie. Jakieś survivale z falami przeciwników się chowają w stosunku do tego trybu. Quote Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Trapez sciągnij save z internetu, miałem taką samą sytuacje i z chomikuj sciągnąłem save z 1 poziomem Elity. Teraz już mam 4 Elite. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts