Immortal_46 Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Witam Czy da się coś więcej wykrzesać z tej repliki. Znalazłem w niej hop up'a... Ale Trudno go uruchomić. Może jakaś prec lufa czy coś ?? Czy Hop up z Mp5 SD3 UHC podejdzie jakoś ? Jakieś inne pomysły ? Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Mam Walthera P99 i udało mi się trochę z niego wykrzesać. W ten sposób: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=73738 Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted December 19, 2009 Author Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Fajny poradnik, tylko nie wiem czy to da się zrobić w Glocku... Ponieważ komora jest od razu "otwarta" nie trzeba nic zsówać aby sie do niej dostać, też jest taki otwór w którym widać przezroczyste coś. I tam powinna być sróbka aby go wyregulować... Czyli wychodzi na to aby tam wstawić ten dystanser, ale on wypadnie... Tak u mnie komora wygląda tylko po ściągnieciu zamka i odkręcenia atrapy od wyrzutu łusek. Oczywiście lufa jest pokryta Plastikiem. Mówie tylko o tej dziurce co widać gumkę hop up http://img30.imageshack.us/i/dscf6462.jpg/ Edited December 19, 2009 by Immortal_46 Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Jak możesz to zapodaj foty lufy zewnętrznej, wewnętrznej i zamka po rozebraniu:) Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 Juz nie trzeba, dystanser zrobiłem sam, z kawałka od wykałaczki, ładnie wyprofilowałem i raczej nic sie nie powinno uszkodzić, wszystko cacy... Dzięki... Mimo tego ze replika strzela daleko, to nie zawsze celnie, Teraz są mroźne dni, więc HU nie zadziała za każdym razem. Ale denerwuje mnie skupienie strzału... Da rade jakoś to poprawić ?? Używam kulek 0,20 g Prec lufa czy coś... ? Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Dobry hop i w miarę dobre kulki:) Jak chcesz się bawić w precki to możesz coś wykombinować, ale specjalnych dedykowanych nie ma:) Poczekaj jak będzie trochę cieplej i hop będzie lepiej działał - rozgrzany lepiej kręci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts