Fudi Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Siemanko. Kupiłem ostatnio replikę RK-03 PJ/BOYI i tak się zastanawiam co by można w niej wymienić, a jako że jestem całkowicie zielony w kwestiach tuningu replik to proszę o porady. Z góry dzięki. PS. Batkę już wymieniłem bo mi 8,4 padła po 1 ładowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Chcesz stjuningować, ale żeby miał więcej fps'ów, czy dłużej pociągnął, a może bardziej ci zależy na skupieniu i celności? Edited December 20, 2009 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Jak to nówka ze sklepu to na pewno wymień gumkę HU, potem poszukaj w innych tematach na temat tej repliki... Edited December 20, 2009 by szumitek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts