Hellrider Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Czołem chłopaki! Chciałem zadać pytanie odnośnie tychże butów http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3118 czy ktokolwiek jest w stanie cokolwiek powiedzieć o tych butach? Przeszukałem forum ale niestety nie doszukałem się niczego konkretnego. Widzę że buty wyglądają dość solidnie i są w dość przystępnej cenie jak na buty "MAGNUM". Co ponadto, jeśli chodzi o same opinie ciężko coś znaleźć konkretnego. Doszukałem się także tego, że wspomniany wyżej produkt oferują dwa sklepy: Specshop.pl i jakiś syf którego teraz nie pamiętam a o którym nigdy wcześniej nie słyszałem. Czy ktoś z was widział je na oczy, spotkał albo nawet teraz ma je na nogach? czy możecie cokolwiek powiedzieć? a może to jakaś mistyfikacja? sprzedają jakieś dupiate buty (które nie wyszły i mają więcej wad niż ani jednej zalety :-F ) pod nową nazwą? Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje i sugestie. Tudzież linki do stron gdzie można było by poczytać o tychże butach. Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Witam. Buty weszły do sprzedaży jakieś dwa lata temu. Są tańsze w porównaniu do innych magnumów dlatego, że są wykonane ze skóry ekologicznej. Obecnie, dostępne są tylko jako końcówki serii, z racji tego, ze dystrybutor ich już nie ściąga. Przyczyną była raczej dość duża liczba reklamacji, niż słaba sprzedaż. Buty MAGNUM RESPONSE występowały też w wersju krótkiej. Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Hellrider Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Odpowiedź wyczerpująca i dziękuję za nią :) Podobno Magnumy Classic też są bardzo wadliwe. Ale to tak nawiasem bo to nie ten temat. Tymczasem dziękuję może komuś się ten temat przyda dla informacji :) Quote Link to post Share on other sites
M_V2 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 To prawda Magnum Classic został wypuszczony w bardzo wadliwej serii jakieś dwa lata temu, wiązało się to z przeniesieniem fabryki z Chin do Wietnamu. Na szczęście produkcja wróciła na nowo do Chin i jakościowo się poprawiło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts