Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Wertowałem sporo forum i nie znalazłem tematu dotyczacego dokładnie problemu na ktory napotkałem, wiec zakładam nowy temat.

Zwracam sie z pytaniem do kompetentnej w tym temacie czesci ludzi dotyczacym stockowej gumki hop up. Moje kulki (0.30 prezycyjne) wystrzeliwane z roznym dociskiem dystansera na gumke posiadaja czarny slad na jedej stronie (nie trudno sie domyslec,ze to po kontakcie z gumka) czy powinno tak byc? Kulka lata bardzo roznie, raz poleci prosto na 80m (m170), ale czesto sa strzały gdzie kulke podkreca za mocno i leci w kosmos, i to na roznej regulacji hopa. Co sie dzieje? CZy mieslicie podobny problem? Czy ta gumka aegowa w SWD sie raczej nie sprawdza? jakich gumek uzywacie w swoim SWD?

Prosze o rade.

Od ponad pół roku mam stokową gumkę, najpierw strzelałem na 0,30 MB, teraz 0,40 MB, sprężyna m170 guardera i nigdy nie zaobserwowałem żadnych śladów ani innych nieprawidłowości.

Pytanie mogłeś zadać w temacie o tej replice, miał byś pewność, że nie zostanie wywalone, atak nie wiadomo :P

( http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=16873 )

Edited by Terkov