Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mich 2000 ACM + pokrowiec

Recommended Posts

Witam. Posiadam replikę hełmu mich 2000 firmy a.c.m. Moje pytanie brzmi w jakim rozmiarze mogę spokojnie kupić pokrowiec na hełm (dokładnie chodzi mi o marpata i ucp) ? Streszczając chciałbym poznać ogólną rozmiarówkę pokrowców pasujących do dokładni tego modelu. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Edited by Pavo

UCP nie widziałem m/l tylko tak jak mówiłeś. Ale głównie się skupiam na marpacie gdyż taki mam mundur a UCP to może w przyszłości. Podsumowując, który z rozmiarów lepiej by pasował na micha 2000 acma ? Chodzi mi głownie o to żeby ten pokrowiec nie wisiał tylko był "napięty". Dzięki za odp.

Edited by Pavo

@Maciek

UCP spotkałem się tylko z takimi rozmiarami jak piszesz, S/M oraz L/XL.

Rozmiar M/L mają moje dwustronne pokrowce w WDL/D3C oraz Marpacie.

I wszystkie pokrowce "siedzą" idealnie.

Zapomniałem też wcześniej dodać, mam Micha w rozmiarze M.

Edited by noah

Nie wiem jak z ACM ale to pewnie jeden i ten sam szajs co P&J, który najlepiej oddaje wymiary oryginału o rozmiarze Extra Large, pokrowiec M/L (MSA) siedzi jak powinien, jedyna wada to nie pasujący rozstaw otworów na mocowanie od chinstrapu ale co się dziwić, wystarczy podwinąć cover i problem z głowy.

Edited by Wzorek
Nie wiem jak z ACM ale to pewnie jeden i ten sam szajs co P&J, który najlepiej oddaje wymiary oryginału o rozmiarze Extra Large, pokrowiec M/L (MSA) siedzi jak powinien, jedyna wada to nie pasujący rozstaw otworów na mocowanie od chinstrapu ale co się dziwić, wystarczy podwinąć cover i problem z głowy.

O to właśnie mi chodziło. Dzięki wszystkim za odpowiedźi. Temat do zamknięcia.