pawlaczyskis Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 (edited) Ograniczenie FPS dotyczy tylko karabinków z ogniem automatycznym i wynosi 450FPS! Jeżeli chodzi o karabinki wyborowe to posiadaczy RAMów proszę o kontakt na PW karabinki te są dopuszczone do rozgrywki warunkowo i muszę mieć listę posiadaczy! Edited April 19, 2010 by pawlaczyskis Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted April 24, 2010 Author Report Share Posted April 24, 2010 KAW: ALFA1: BOJOWEMOTYLKI ZEUS SWIT GROS ALFA2: PAT ALFA3: NAWE SOW: BRAVO1: HATE CATS SRT BRAVO2: SZOP PŁOT BRAVO3: NIEZRZESZENI PROSZĘ O WYZNACZENIE OSÓB DOWODZĄCYCH POŚRÓD CZŁONKÓW DRUŻYN: Motyle PAT NAWE SRT SZOP I SPOŚRÓD OSÓB KTÓRE ROBIĄ REKO Z NAM'U Będą to osoby odpowiedzialne za dowodzenie oddziałami. Proszę informacje wysyłać do mnie na PW! Kody radiowe dostaniecie na odprawie :) Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Wiadomości prosto z linii frontu: Edited April 26, 2010 by pawlaczyskis Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 Kolejne wiadomości z linii frontu :D http://www.youtube.com/user/kylo625#p/a/u/0/3---0m7yqgk Dyskusja w dziale Q&A na Lubelskim :D ;) Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Jak trafić? ;) http://mapa.szukacz.pl/?&n=51.133181&a...=Kliknięty Jadąc od strony Lublina mijamy tablicę Niedrzwica Duża i jeszcze przed wiaduktem kolejowym po lewej stronie drogi ukarze się naszym oczom klimatycznie ubrany człowiek, który wskaże nam dokładną drogę ;) Żeby nie było wątpliwości - tak trzeba skręci w lewo ;) W razie problemów z dojazdem dzwońcie 508-390-23sześć Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted May 2, 2010 Author Report Share Posted May 2, 2010 Do dowódców oddziałów zostały wysłane mapy i kanały komunikacji! Wszelkie pytania ww sprawach proszę kierować właśnie do nich! Jeżeli są jakieś inne pytania zapraszam do odpowiedniego działu lub na PW! Zlot już za 6 dni! :D Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Jeden z lepszych zlotów w jakich miałem przyjemność uczestniczyć. S.N.O.T.- wielki szacun. Naprawdę nie było się do czego przyczepić :) Odwaliliście kawał porządnej roboty. To była jedna z imprez, dzięki którym uświadamiam sobie dlaczego kocham airsoft. Bardzo miło było spotkać wszystkich znajomych (przepraszam, że nie wszystkich poznałem od razu, ale tak jak mówiłem- problemy z pamięcią w tym wieku :) ). Z niecierpliwością czekamy na następną edycję. N.A.W.E. stawi się na pewno. Link to post Share on other sites
Dżordż Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) A kto nie był niech żałuje, gdybyście wiedzieli co was ominęło, to w tym momencie byście się załamali. PAWLACZYSKIS, S.N.O.T - Całe NAM-68 ogromnie Wam dziękuje!! Edited May 9, 2010 by Dżordż Link to post Share on other sites
Pietroko Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Niesamowity klimat. Jeden z nielicznych zlotów z taką atmosferą. Duże wrażenie robił udział statystów. Jestem pod wrażeniem pracy wykonanej przez organizatorów. Wielkie dzięki za wszystko i mam nadzieje , że już wkrótce się spotkamy. Ps. kolega któremu wymieniłem tłok niech się do mnie odezwie na PW :) Link to post Share on other sites
smigiel Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 To samo co w postach wyżej klimat klimat i jeszcze raz klimat, dzięki wielkie za taką imprezę i mam nadzieje że zobaczymy się wkrótce. Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 To teraz ja od siebie i w imieniu S.N.O.T'u ;) Sami widzieliście jak było, ile włożyliśmy w zlot pracy i serca. Chciałem serdecznie i bardzo szczerze podziękować całej ekipie, która przygotowała ten cały zlot. Naprawdę masa wyrzeczeń z Waszej strony, kupa pracy fizycznej w deszczu zimnie. Niewyspani, nieumyci, wycieńczeni - daliście radę i środowisko doceniło to co zrobiliście ;) !! Myślę, że jest to największa nagroda za trud jaki włożyliście w organizację! Szczególne podziękowania dla ludzi spoza ekipy którzy nie ustępowali kroku w przygotowaniach! Wielkie podziękowania dla statystów którzy poświęcili swoją wolną niedzielę na bieganie z kurami po jakimś bagnisku ;) Naprawdę nadaliście klimatu tej rozgrywce! Podziękowania nie mniej ważne dla: - TheWolfe i Jack'a za zdjęcia do antyramy ;) - dla Kaśki, Pawła i Maślaka za to, że nam pomogli - dla Namowców, którzy pomogli nam przy tworzeniu świetnej atmosfery i pomogli przy składaniu bajzlu! Dzięki za tabliczkę i zproszenie ;) - dla PŁOTu za pomoc przy organizacji i zbieraniu obozu! - dla wszystkich tych którzy zaufali nam i pojawili się na naszym zlocie. Mam nadzieję, że nie żałujecie ani chwili spędzonej u nas! To dzięki Wam rozgrywka odbyła się bez zgrzytów, miała wspaniały klimat - czuliście to co robicie! Jeszcze raz wielkie - DZIĘKUJEMY! Podsumowując to co udało nam się osiągnąć: - przede wszystkim nie było alkoholu przed i w trakcie imprezy i mimo to integracja była znakomita - prawda? :D - podczas rozgrywki nie było terminatorki, ludzie zachowywali się odpowiedzialnie i 'po ersoftowemu'! - udało się wybudować wioskę i postawić obóz mimo, że było bardzo ciężko z pogodą :P - wprowadziliśmy do rozgrywki element statystów i wyszło to chyba całkiem sympatycznie ;) - nie zatłukliśmy Was setkami 'klimatycznych' wiadomości, dzięki temu wyszedł nam fajny efekt zaskoczenia - cel zamierzony To co nam na pewno nie wyszło: - ludzie - część osób nas olała i po prostu nie przyjechała - a szkoda bo było chyba warto - wynikająca z wyżej wymienionego - różnica rozłożenia sił pomiędzy stronami konfliktu - zbyt mało punktów scenariusza przez co musieliśmy trochę skrócić rozgrywkę I chyba tyle podsumowania! Jeszcze raz wielkie dzięki tym którym należą się podziękowania! Mam nadzieję, że za rok znów będziecie mile zaskoczeni tym co prawdopodobnie uda nam się przygotować ;) POZDRAWIAMY! S.N.O.T Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 Samodzielny Niedrzwicki Odział Taktyczny - organizatorzy imprezy w komplecie ;) Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Tak dla podsumowania zlotu 2010 ;) Edited May 13, 2010 by pawlaczyskis Link to post Share on other sites
Recommended Posts