Johann150 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Witam mam nowa cymke akms. I mam problem ponieważ akms zaliczył troche gleb razem ze mna. i kolba jak ją rozłoze to sie troche giba w góre i w dół jak jest zablokowana w pozycji do strzelania. odchył to jakies 1.5cm na wysokosci konca kolby. Wie ktos jak to naprawic zeby sie nie chwiało ? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Sprawdź wszystkie śruby, albo powyginałeś uchwyty kolby(tak to nazwę). Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 mi sie zdaje ,że to nie przez twoje gleby bo mam znajomego który też ma tą replike i ma tak samo ;] mi w piątek przyszła 048s i również mam luz na kolbie (góra/dół ) więc ten model tak ma. Wie ktoś może jak to skorygować ? Quote Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 mi sie zdaje ,że to nie przez twoje gleby bo mam znajomego który też ma tą replike i ma tak samo ;] mi w piątek przyszła 048s i również mam luz na kolbie (góra/dół ) więc ten model tak ma. Wie ktoś może jak to skorygować ? Nom może to jest na prawdę wada tych replik, lecz jeśli te "uchwyty kolby" są metalowe wówczas proponuje je po prostu kombinerkami, żabką hydrauliczną czymkolwiek.. skorygować aby kolba miała jak najciaśniej. - Taki jest mój patent, lecz nie miałem tego w łapach i nie wiem jak to tam wygląda. Pozdrawiam...:D Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ogolnie jezeli chodzi o mnie to mi zabardzo nie przeszkadza ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts